0786703665 Luni-Vineri 09.00-16:30  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Agricultorul român (agricultorulroman.ro)

Site-ul Agricultorul român (agricultorulroman.ro) este operat de societatea TOUR IMPEX GROUP SRL, cu sediul in Calea Zarandului, nr. 70, Hunedoara, DEVA, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J20/906/1991. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului Agricultorul român (agricultorulroman.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

conform OUG nr. 34/2014

Aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile.

Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi

Nume si prenume: Tour Impex Group

Adresa poştală : Deva, Calea Zarandului, nr. 70, cod 330182

Numărul de telefon 0254/229983

Numărul de fax 0254/229983

Adresa de e-mail : contact@masterstore.ro, contact@tig.ro

-cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu,o scrisoare trimisă prin poştă, e- mail sau prin formularul descarcat de aici si trimis pe e-mail

În acest scop, puteţi folosi modelul de retragere alăturat;

Reprezentantul societatii noatre va comunica ,fara intarziere ,confirmarea de primire a formularul de retragere in acelasi mod in care l-ati trimis.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecinţele retragerii

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, exceptand costurile livrării, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări

Expediaţi produsele, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Sunteţi responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.

Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselorVa rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara.  

Administratorul Agricultorul român (agricultorulroman.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului.Agricultorul român (agricultorulroman.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului Agricultorul român (agricultorulroman.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Agricultorul român (agricultorulroman.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul Agricultorul român (agricultorulroman.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Agricultorul român (agricultorulroman.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email  

Gestionarea Deşeurile de Echipamente Electrice şi Electronice (DEEE)

Gestionarea Deşeurile de Echipamente Electrice şi Electronice (DEEE) este reglementată prin OUG Nr. 5 din 02.04.2015, care stabileşte măsuri pentru protejarea mediului şi a sănătăţii populaţiei prin prevenirea sau reducerea efectelor negative ale generării şi gestionării acestor deșeuri.

Prin definiție, echipamentele electrice şi electronice (EEE) sunt echipamente care sunt dependente de curenţi electrici sau câmpuri electromagnetice pentru a funcţiona  corespunzător sau echipamente pentru generarea, transferul şi măsurarea acestor curenţi şi  câmpuri.

Deşeurile de echipamente electrice şi electronice (DEEE) se referă inclusiv la componentele, subansamblele şi produsele consumabile care fac parte integrantă din EEE în momentul în care acesta devine deşeu.

Eliminarea DEEE, sub forma de deşeuri municipale nesortate, este interzisă. Ca urmare, persoanele fizice şi juridice care deţin DEEE, inclusiv cele provenite de la EEE importate pentru folosinţa proprie, au obligaţia de a preda DEEE către punctele  de colectare care se pot afla de la urmatoarea adresa  http://www.coltverde.ro/ro/locatii

 

La furnizarea unui produs nou, la solicitarea cumpărătorului, distribuitorii sunt obligaţi sa preia DEEE in sistem «unul la unul», in mod gratuit, in aceleaşi condiţii precum cele de livrare a produsului nou, dacă echipamentul este de tip echivalent și a îndeplinit aceleași funcţii ca echipamentul nou furnizat și să informeze cumpărătorul despre aceasta posibilitate înainte de achiziţionarea produsului.

Simbolul care indica faptul ca echipamentele electrice si electronice fac obiectul unei colectari separate reprezinta o pubela cu roti barata cu doua linii in forma de X, ca in imaginea alaturata.

Aceasta pictograma indica faptul ca DEEE nu trebuie amestecate cu deseurile menajere si ca ele fac obiectul unei colectari selective.