0786703665 Luni-Vineri 09.00-16:30  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Agricultorul român (agricultorulroman.ro).  Site-ul Agricultorul român (agricultorulroman.ro) este operat de societatea TOUR IMPEX GROUP SRL, cu sediul in Calea Zarandului, nr. 70, Hunedoara, DEVA, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J20/906/1991.

Societatea TOUR IMPEX GROUP S.R.L este Înregistrată in Registrul Autorității Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu numărul de notificare 28574. Pentru a consulta politica de administrare a datelor cu caracter personal, faceți click aici.

 

Societatea TOUR IMPEX GROUP S.R.L certifică respectarea Legii nr. 365/2002 privind comerţul electronic, a Ordonanţei nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la incheierea şi executarea contractelor la distanţă, precum şi a Legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Agricultorul român (agricultorulroman.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Agricultorul român (agricultorulroman.ro) in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Agricultorul român (agricultorulroman.ro) si a tertilor cu care Agricultorul român (agricultorulroman.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Agricultorul român (agricultorulroman.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.  Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Agricultorul român (agricultorulroman.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.  Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email  .